Webhosting

Effective Webdesign kan voor u webhosting regelen. Wij maken gebruik van de infrastructuur via de provider Neostrada welke onderstaand is beschreven

Infrastructuur

De bereikbaarheid, ook wel de ‘uptime’ genoemd van de diensten zoals Webhosting is belangrijk. Het is immers uiterst vervelend als uw website of uw e-mail niet bereikbaar is wegens een technische storing. Neostrada investeert dagelijks in de verbetering van haar technische infrastructuur, zowel op software als hardware gebied. Om een zo hoog mogelijke bereikbaarheid van de dienstverlening te realiseren, maken we gebruik van de meest betrouwbaarste servers van A-merken als Dell en SuperMicro.

Minstens zo belangrijk is de achterliggende netwerk infrastructuur, u wilt immers dat bezoekers over de hele wereld uw website razendsnel kunnen bereiken. Om de hoogst mogelijke graad van betrouwbaarheid en stabiliteit te bereiken, heeft Neostrada voor het LeaseWeb netwerk gekozen.

Het hele netwerk bestaat uit apparatuur van Cisco. Cisco is marktleider op het gebied van netwerk apparatuur.

Naast de gebruikte apparatuur, zijn de aanwezige verbindingen naar het internet van een minstens zo groot belang. Momenteel beschikt ons netwerk over een capaciteit van meer dan 1 Tbps en is direct verbonden met onder andere peering punten in Amsterdam, Brussel, Frankfurt, New York, en Stockholm.

Waarom zou u kiezen voor webhosting van Neostrada? Vanwege de vele mogelijkheden, de beste service of de hoogste kwaliteit? Hier leest u alles over ons populaire hosting product.

Mogelijkheden

 • Cronjobs en Apache handlers

  Bij grotere portals kunt u niet zonder Cronjobs. Bij Neostrada is het daarom mogelijk om een onbeperkt aantal cronjobs zelfstandig toe te voegen via uw controle paneel. Evenals het aanmaken van Apache handlers en het beheer van .htaccess bestanden.

 • Webdisk

  Even snel wat uploaden naar uw website zonder FTP programma of lastig te benaderen File Manager? Installeer Webdisk! Hiermee kunt u aangepaste bestanden direct naar uw webruimte uploaden. Ook voor document deling is onze Webdisk software ideaal.

 • Alle mogelijke e-mail instellingen zelf te beheren

  Domain Keys, SPF Records, White- en Blacklists. Kent u nog meer providers waar u dit allemaal geheel zelfstandig kunt beheren? Bij ons is dit allemaal geen enkel probleem. Ook de configuratie van het Virus- en Spamfilter hebt u geheel in eigen hand.

  Bij webhosting zijn er altijd aspecten waar u niet direct op let, maar welke in geval van nood uw redding kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld back-ups, maakt uw provider deze nou wel of niet? Bij ons bent u echter verzekerd van een uitstekend totaal plaatje, ook achter de schermen!

 • De snelste netwerk verbindingen en servers

  Neostrada groeit snel én internationaal! En mede daarom hebben wij de snelste verbindingen naar de rest van de wereld. Directe verbindingen naar onder andere Amsterdam (AMS-IX), Belgie (BN-IX) en Engeland (LIPEX) zorgen er voor dat uw website altijd snel te openen is, vanaf de hele wereld.

 • Gegarandeerde back-ups

  Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up van uw website beschikbaar is. Dagelijks maken wij back-ups van al onze servers op twee verschillende locaties: Nederland en België. Bij problemen kunnen wij dus altijd een back-up van uw e-mail en website terug plaatsen, een veilig gevoel. Het is natuurlijk wel aan te raden om zelf ook back-ups van uw website bij te houden. Wij kunnen geen backups op verzoek terug plaatsen. Onze backups zijn puur voor intern gebruik van Neostrada.

 • Wij hebben alles in eigen beheer!

  Sinds de oprichting van Neostrada hebben wij altijd al als doel gehad om zo veel mogelijk in eigen beheer te houden. In tegenstelling tot vele andere providers is het hele traject in ons eigen beheer: van de servers tot het netwerk tot de domeinnaamregistratie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een stabiele en vertrouwde oplossing.